Wie zijn wij

Hallo, wij zijn Jeanine de Jong en Nicolette Koiter, samen vormen we Quadrivas Clinic Hoogeveen. Na het afronden van de HBO opleiding Medische Basiskennis zijn wij in 2022 gestart met de opleiding tot Quadrivas therapeut aan de Quadrivas Academy in Amsterdam. Eind oktober 2023 zijn wij afgestudeerd.

Onze eigen ervaringen met de Quadrivas Therapy:

Jeanine: Voor een muisarm (RSI) heb ik geruime tijd oefeningen en massages gekregen. Ondanks dit kon ik nog steeds een aantal alledaagse dingen niet doen zoals ramen wassen of boodschappentassen tillen. Ik ben toen via Nicolette in aanraking gekomen met de Quadrivas Therapy.  Met twee behandelingen van de Quadrivas Therapy was ik van mijn klachten af. Hoe dan! En waarom is deze methode zo onbekend? Iedereen zou hier gebruik van moeten kunnen maken. Dat is voor mij de reden geweest om te starten met de opleiding tot Quadrivas therapeut. De derde masterclasses is afgerond. Het was intensief maar super leerzaam. Ik ben blij deze stap gezet te hebben en hoop jullie dezelfde ervaring te gaan geven als die ik heb gehad.

Nicolette: Ik zocht naar een oplossing voor mijn pijnlijke, dikke benen die ontstaan zijn tijdens mijn zwangerschappen. Jarenlang van het kastje naar de muur gestuurd, niet begrepen door de huisarts en bang dat ik moest gaan leren leven met pijn en lipoedeem. Niemand die een echte oplossing bood. Dat kon niet zo zijn! Gelukkig bij toeval een artikel gelezen over de Quadrivas Therapy op internet, direct een afspraak gemaakt voor een behandeling. Beste beslissing ooit! De pijn is weg, lipoedeem is zo goed als verleden tijd en mijn bloedvaten zijn weer gezond! Deze therapie is veelzijdig en breed inzetbaar bij zoveel verschillende klachten. Omdat ik zelf ervaar wat de Quadrivas Therapy voor je lichaam kan betekenen heb ik de stap genomen om zelf Quadrivas therapeut te worden.