Quadrivas Therapy

Met de Quadrivas Therapy kunnen verschillende klachten, veroorzaakt door een slechte doorbloeding, worden verminderd of volledig worden hersteld. De zeer intensieve massagetherapie richt zich op het zelfherstellend vermogen van dieperliggende weefsellagen in het lichaam en helpt de bloedcirculatie van je lichaam te verbeteren en/of te herstellen.

Tijdens de behandeling worden er diepe aanhaak– en schraaptechnieken toegepast. Hiermee wordt het weefsel 'ontrafeld' en 'geopend'. De circulatie op micro- en macroniveau wordt geactiveerd en het weefsel raakt beter doorbloed. Opeenvolgend worden de huid, het onderhuids bindweefsel, de spieren, de bloedvaten, de lymfeklieren en -vaten en het botvlies gestimuleerd. Hierdoor bereiken zuurstof en voedingsstoffen alle cellen van het lichaam beter en worden koolstofdioxide en afvalstoffen beter afgevoerd. Zo kan het lichaam weer in een goede conditie komen en haar oorspronkelijke werking en vormen terugkrijgen.

De therapie werkt activerend, afslankend en bloeddrukverlagend en maakt spieren, gewrichten en banden soepeler. Met de Quadrivas Therapy gaan we aan de slag om je (chronische) pijn en ongemakken van een slechte doorbloeding te verlichten en/of verhelpen en gaan we jouw lichaam weer gezond maken.